Halloween


Halloween!

Het griezelfeest van het jaar!

 halloween

Voor al uw Halloween outfits, kleding en accesoires bent u bij Feestwinkel Witbaard Utrecht aan het juiste adres!

 

Ga verkleed als duivel, spook, zombie of “bloody nurse”! Maak je outfit compleet met accesoires zoals duivelhoorntjes op diadeem, schmink en nepbloed. Uiteraard hebben wij ook de carnavalskleding gewoon hangen, dus laat je fantasie de vrije loop voor bijvoorbeeld een creepy clown, gevallen roodkapje, opgegeten M&M om verrassend, maar vooral scary, op je halloweenfeest te verschijnen!

Welcome to the Horrorzone 

Klik op 1 van onderstaande afbeeldingen om het complete Assortiment te bekijken!

Halloween Outfits

Halloween AccesoiresHalloween CosmeticaHalloween Artikelen

 

 

 

 

 
     


Om uw outfit helemaal compleet te maken hebben wij kleur/crazy lenzen! Je weet niet wat je ziet! Zo hebben wij al maandlenzen vanaf € 9,95 en jaarlenzen vanaf € 19,95 In diverse kleuren en modellen. Tevens hebben wij Sclera lenzen in wit en zwart, deze lenzen gaan over je gehele oogbol heen! Creepy!

Met onze Schminkproducten kunt natuurlijk ook nog alle kanten op! Met witte en zwarte schmink kun je al een hoop creaties maken, een beetje nepbloed erbij en niemand die je meer zal herkennen! Met een beetje handigheid maak je met dermawax of liquid latex de mooiste wonden, die je daarna natuurlijk netjes afschminkt om het effect zo echt mogelijk te maken. Heb je geen zin om het allemaal zelf te maken, neem dan gewoon 1 van onze kant en klare wonden, die met mastix (huidlijm) kunnen worden opgeplakt.