Sint Jacobsstraat 299 te Utrecht. tel: 030-2145071 info@witbaard-utrecht.nl WhatsApp: 06-82148626

Betoverende Helium Ballonnen:
Maak Jouw Feest Magisch in Utrecht!

Op zoek naar een betoverende wolk van heliumballonnen voor jouw feest in Utrecht? Dan ben je bij ons aan het juiste adres!

Stel je voor: het plafond gehuld in een zee van zwevende ballonnen, kleurrijke exemplaren verspreid door de ruimte, of prachtige ballonboeketten die de perfecte sfeer creëren. In onze feestwinkel vind je een uitgebreide selectie latex ballonnen en een schitterend assortiment folieballonnen. Of het nu gaat om bruiloften, verjaardagen, geboortes, babyshowers, of een gender reveal – wij hebben de heliumballonnen die jouw feest onvergetelijk maken!

Onze latex ballonnen zweven zo’n 12-14 uur lang. Wil je langer van jouw feestelijke creaties genieten, of zijn ze voor de dag erna? Dan bieden we de optie om ze te behandelen met een laagje Hi-Float tegen een kleine meerprijs, waardoor ze wel 3 dagen blijven zweven!

Bij het vullen van de ballonnen zorgen we natuurlijk voor een bijpassend feestlintje, zodat ze perfect op hun plek komen te hangen. En om ervoor te zorgen dat ze niet weg zweven, hebben we ook leuke ballongewichten te koop.

Heb je heliumballonnen nodig op een andere locatie? Geen probleem! Bij ons kun je ook een heliumcilinder huren of kopen. En als je een groot aantal ballonnen moet opblazen, hebben we handige ballonblaasmachines te huur.

Laat je feest sprankelen met onze heliumballonnen – kom snel langs bij onze feestwinkel in Utrecht!

Helium Ballonnen
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.