Schmink


Schmink

 Grimas en SuperStar

Bij Feestwinkel Witbaard Utrecht voeren wij de Schmink merken van Grimas en SuperStar. Dit zijn beide gerenomeerde merken van Nederlandse bodem.

Beide merken zijkn zeer gebruiksvriendelijk. Geschikt voor zowel een kinderfeestje, een themafeest of voor in het theater.

Grimas

Van Grimas voeren wij zowel de waterschmink, de cremeschmink als de cake make-up. Daarnaast hebben wij ook een aantal aanverwanten producten van Grimas. Zoals tipcreme, sponsjes, mastix en mastix remover. Maak voor Speciale effecten gebruik van latex neuzen , filmbloed, dermawax of eyebrow plastic. Ook de  penselen van grimas zijn bij ons te koop.

Superstar

Van SuperStar hebben wij nagenoeg de gehele collectie in de winkel liggen. Deze bestaat uit een grote collectie aqua face en bodypaint oftewel waterschmink. SuperStar heeft een hele ruime keuze aan kleuren en zijn verkrijgbaar in potjes van 16 gram of 45 gram. Daarnaast voeren wij ook de aanverwante producten van SuperStar. Gebruik bijvoorbeeld de glittergel of sprakling glitter om je creatie af te maken.

Schmink Aqua Facepaint palet Superstar